Ga naar inhoud

Daily

 

 

Iveco Daily bestelwagen EURO 6: klaar om vol te laden

                       

 

De stevige, wendbare en krachtige maar zuinige Iveco Daily bestelwagen biedt niet alleen een hoog laadvermogen, maar ook een maximale productiviteit. In dat opzicht biedt hij hét antwoord op al uw transportbehoeften.

De Daily bestelwagen, een kampioen op het vlak van betrouwbaarheid en stevigheid, toont zich van zijn meest wendbare kant in druk stadsverkeer, maar garandeert ook hoge snelheden over lange afstanden. Hierdoor kunt u met dit voertuig rekenen op een echte super productiviteit.

De Iveco Daily bestelwagen is uitgerust met alles wat hij nodig heeft om alle wegen en opdrachten op een milieuvriendelijke en rendabele manier uit te voeren: met 9 motorversies (met een vermogen van 106 tot 205 pk), het meest complete gamma (van 3,3 tot 7 ton) en een laadvermogen tot 4,3 ton (de hoogste waarde in deze categorie).

Op basis van de drie interieurhoogten, de drie wielbasissen en de vier lengtes heeft de klant de keuze uit maar liefst acht verschillende laadvolumes, die variëren van 7 tot 17 m³.
Als u alle variabelen combineert, kunt u een bedrijfsvoertuig creëren dat praktisch op maat is gemaakt.

Door de grote hoogte onder het dak (tot 2,10 m) biedt de Daily bestelwagen zeer veel flexibiliteit voor specifieke ladingen. De (als optie verkrijgbare) luchtvering garandeert u verhoogd rijcomfort en vergemakkelijkt leveringen doordat de hoogte vanaf de grond kan worden aangepast.

Om de IVECO catalogus te downloaden klikt u HIER.

De Daily accesoires catalogus kan u HIER bekijken.

Een Iveco Daily in uw bedrijf? Contacteer ons salesteam.

Iveco Daily chassis cabine EURO 6: zware taken licht gemaakt

 

      

 

De sterkte van een industrieel voertuig met de wegligging van een bestelwagen en een chassis dubbel cabine: de Iveco Daily chassis cabine is onklopbaar op werven. Het voertuig is ook wendbaar in de stad en snel voor vervoer buiten de stad. Met zijn achteras met enkele of dubbele wielen (enkellucht of dubbellucht) is dit bedrijfsvoertuig ontworpen en gebouwd om hard te werken. De Daily chassis cabine is de ideale oplossing voor vaste en kipcarrosserieën, lichtmetalen en koelcarrosserieën en speciale toepassingen, zoals vuilniswagens, ambulances en motorhomes.

De sterkte wordt gegarandeerd door het ladderchassis dat tegen alles bestand is en dat een uitstekende ondersteuning biedt voor alle types carrosserieën. Dit rationeel ontworpen chassis is de favoriete keuze van carrosserie- en uitrustingsspecialisten, aangezien de bovenkant volledig vlak is uitgevoerd. De versnellingsbak is ook voorzien op het gebruik van een PTO met flensverbinding die tot 180 Nm bruikbaar koppel kan leveren..

Om de IVECO catalogus te downloaden klikt u HIER.

De Daily accesoires kan u HIER bekijken.

Contacteer ons salesteam voor de Daily chassis cabine-mogelijkheden.

 

Iveco Daily trekker Euro 6: een dynamische kracht waar u op kan rekenen

De stevige, wendbare en krachtige maar zuinige Iveco Daily trekker biedt niet alleen een hoog laadvermogen, maar ook een maximale productiviteit.

De Daily trekker, een kampioen op het vlak van laadvermogen in combinatie met rijbewijs B, biedt uitgebreide mogelijkheden voor trailers. Hij is hét antwoord op al uw specifieke transportbehoeften.

De Iveco Daily trekker is uitgerust met alles wat hij nodig heeft om alle wegen en opdrachten op een milieuvriendelijke en rendabele manier te lijf te gaan.

Een Iveco Daily trekker in uw bedrijf? Contacteer ons salesteam.

 

De Iveco Daily 4x4 EURO 6. Kan alles. Komt overal.

 

Ruw terrein, steile hellingen, modderige paden. De Iveco Daily 4x4 deinst nergens voor terug, want hij is ontworpen voor inzet onder de meest uitdagende omstandigheden: onverharde wegen, zand- en modderpaden en plaatsen waar zelfs helemaal geen wegen zijn.

De Iveco Daily 4x4 is een bedrijfswagen die terreinprestaties combineert met het laadvermogen en alle andere voordelen van de Daily voor weggebruik. En deze zelfs overtreft met zijn nog sterkere chassis en zijn extra inzetmogelijkheden. Hij is leverbaar in twee gewichtsklassen, in twee wielbasisvarianten en met twee verschillende cabines: een enkele cabine met drie zitplaatsen en een dubbele cabine met vijf zitplaatsen voor het gecombineerd vervoer van personen en materialen.

Contacteer ons salesteam voor de inzetbaarheid en mogelijkheden.