Ga naar inhoud

Eurocargo

Iveco Eurocargo Euro 6, iedere weg is de juiste weg

    

 

De Iveco Eurocargo is in iedere denkbare omgeving onklopbaar dankzij zijn flexibiliteit, die met een sterke structuur wordt gecombineerd. Deze combinatie staat garant voor een bijzonder hoog rijgemak.

 

  • in stads- en dorpscentra is de Iveco Eurocargo bijzonder wendbaar dankzij de toepassing van een cabine die slechts 2,10 meter breed is, een stuurhoek van 52 graden en een kleinere draaicirkel (net geen 11 meter met een wielbasis van 3.105 mm).
  • op gemengde wegen en op de snelweg is het voertuig stabiel en veilig – zelfs wanneer er bruusk wordt gemanoeuvreerd.
  • over ruw terrein en in extreme weersomstandigheden is het voertuig op alles voorbereid dankzij zijn vertrouwenwekkende en natuurlijke wegligging, zijn bijzonder stevige en flexibele chassis en het gebruik van uitgebreide veiligheidsuitrustingen.

Sterk, efficiënt en uitermate veelzijdig.

Het vermogen van de Iveco Eurocargo om zich aan de omstandigheden aan te passen en aan iedere behoefte te voldoen, zorgt ervoor dat iedereen in het ongelooflijk ruime gamma de Eurocargo kan vinden die perfect geschikt is voor de opdracht die hij voor ogen heeft.

Maatwerk voor iedere taak.

De Iveco Eurocargo is omwille van zijn vermogen om zich aan uiteenlopende situaties aan te passen, bijzonder populair bij overheidsdiensten en stads- en gemeentediensten.
De structuur, die bestaat uit parallelle balken van hoogwaardig staal, heeft een volledig vlakke bovenkant, waardoor er een carrosserie op past die van 4.265 tot 10.550 mm lang kan zijn.
Doordat de bevestigingsgaten voor de balken op gelijke afstanden van elkaar zijn aangebracht, kunnen carrosserieën en machines zowel qua tijd als qua kostprijs op een efficiënte manier worden vastgezet, zonder dat daarbij de corrosiewerende behandeling van het chassis wordt tenietgedaan.

De Eurocargo kan ook met een brede keuze aan elektrisch aangedreven PTO’s worden uitgerust, met maximale koppelwaarden tot 1.000 Nm.

Er is geen enkele taak die de Iveco Eurocargo niet aan kan.

Om de Iveco Eurocargo brochure te bekijken klik HIER.

Alle accesoires voor de Eurocargo vind u HIER.

Een Iveco Eurocargo op maat? Contacteer ons salesteam.

 

 

Iveco Eurocargo 4×4, energie is een onweerstaanbare kracht.

Ontworpen voor het zwaarste terrein. De 4×4-versie van de Eurocargo is uitgerust met specifieke oplossingen die de structuur moeten beschermen: een stalen bumper, klapbare treden en een speciale bescherming voor de radiator. Deze uitvoering is verkrijgbaar met een korte of een verlengde (slaap)cabine. De Iveco Eurocargo 4×4 wordt aangedreven door krachtige zescilindermotoren. De handgeschakelde zesversnellingsbakken van ZF zijn uitgerust met een ‘servoshift’-bekrachtiging, die ervoor zorgt dat zelfs in de lastigste omstandigheden gemakkelijk kan worden geschakeld.

Permanente vierwielaandrijving.

Deze wordt geleverd door een differentieel in de lengterichting, dat het aandrijfkoppel tussen de voorste en de achterste wielassen verdeelt. De bestuurder kan, afhankelijk van de rijomstandigheden (on/off -road), ook kiezen uit een hoge of lage overbrengingsverhouding. Alle differentiëlen zijn uitgerust met een handbediende differentieelvergrendeling die ervoor zorgt dat er zelfs op lastig en glad terrein voldoende trekkracht beschikbaar is. De Iveco Eurocargo 4×4 is uitgerust met naafreductie op de vooras en is op enkel- of dubbellucht verkrijgbaar. U kunt kiezen tussen parabool- en semi-elliptische veringen.

De Eurocargo is overal thuis.

Door de uitzonderlijk lage emissies van zijn motoren en zijn uitzonderlijke draaicirkel (van 40° tot 48°, afhankelijk van de banden die worden gebruikt) kan de Eurocargo 4×4 ook op bouwplaatsen in de stad worden ingezet.

Een Iveco Eurocargo 4x4 in uw bedrijf? Contacteer ons salesteam.