Ga naar inhoud

Mobi

Iveco Daily Mobi 70C EURO VI

Robuust en praktisch

 

De Mobi-bus van Iveco: betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Iveco Daily gecombineerd met een maximaal aantal zitplaatsen in een eenvoudig, maar uiterst degelijk ontwerp bestemd voor personenvervoer.

De Mobi-bus staat garant voor veiligheid en duurzaamheid. En dit dankzij een solide chassis dat voorzien is van ultrasterke langsliggers en geklonken dwarsliggers die over de volledige lengte van het voertuig ondersteuning bieden voor veilig passagiersvervoer. Een vernieuwde ophanging en een geoptimaliseerde wielbasis zorgen voor vlot en comfortabel rijden, zowel in stedelijke omgeving als daarbuiten.

De sterkte van een industrieel voertuig in combinatie met de wendbaarheid van een bestelwagen en een optimale laadcapaciteit maken van de Mobi de geschikte partner voor een brede waaier aan vervoersmogelijkheden.

Meer info over de Iveco Mobi-bus en zijn mogelijkheden? Contacteer ons.

Moderne bus voor duurzaam en veelzijdig gebruik

De Mobi heeft een opvallend moderne voorkant die de bus dankt aan de Daily range. Ook vanbinnen profiteert deze bus van veelzijdigheid en een grote ergonomie: een vernieuwd dashboard en talrijke opbergvakken.

Binnen in de bus gaat grote aandacht naar de veiligheid voor de passagiers, maar ook naar de duurzaamheid van het interieur:

  • de volledige binnenbekleding, compleet met thermische en akoestische isolatie
  • de slijtvaste antislipvloer en de met stof bekleedde zetels bieden comfort én kwaliteit. En garantie op veelvuldig en jarenlang gebruik.

Energiezuinige bus

De ecologische Euro VI-motoren van Iveco garanderen de beste prestaties over een groot toerenbereik. En tegelijk lage gebruikskosten. Dankzij de knowhow van Fiat Powertrain Technologies, de grootste motorenfabrikant ter wereld, krijgt de Mobi een 170pk sterke 4 cilinder turbodiesel intercooler-motor met variabele turbo-geometrie en distributieketting. 

Deze krachtige motoren bieden een hoog koppel in combinatie met zowel de handgeschakelde versnellingsbak als de (optionele) efficiënte Hi-Matic 8-traps-automaat. Ongeacht de belading heeft de Mobi een efficiënte motor door:

de 2998cc Common Rail met elektrisch geregelde inspuiting met EGR, roetfilter en SCR-filter met AdBlue. 

 

Ruimte voor 33 passagiers

De Mobi heeft een waaier aan mogelijkheden voor ofwel maximaal 33 zittende passagiers ofwel maximaal 7 rolstoelgebruikers. Voor flexibel rolstoelvervoer zijn er in de bus een (optionele) rolstoellift en UNWIN-type stoelen voorzien. Zo kan de Mobi-bus eenvoudig worden aangepast van traditioneel vervoer naar flexibel mindervalidenvervoer.

Kortom, De Iveco Mobi is de nieuwe favoriet als het gaat om uitstekende prestaties, maximaal aantal zitplaatsen en een exceptionele duurzaamheid.

Vragen over de Mobi-bus van Iveco?

Geef ons een seintje. Wij helpen u graag voort.