Ga naar inhoud
Terug naar overzicht

Iveco Off-Road Days 2015 in Mont-Saint-Guibert

Iveco Off-Road Days 2015 in Mont-Saint-Guibert

Iveco organiseerde onlangs haar eerste specifiek event omtrent off-road voertuigen. Het werd een mooi evenement van drie dagen waarop >1000 bezoekers in totaal aanwezig waren. Iveco kon rekenen op de samenwerking van Jeep en New Holland. Belangrijke blikvanger was ook het Gregoor Rally Trucks Team en assistentie die voortdurend mensen blij gemaakt hebben met een spectaculaire demo rit.

Groot-Bijgaarden, 15 juni 2015

In de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert organiseerde Iveco met de steun van Jeep en New Holland op 5, 6 en 7 juni 2015 de Off-Road Days met talrijke proefritten.  Naast de offroad-proefrit met voertuigen uit het Trakker-gamma van Iveco, konden de klanten zich ook inschrijven voor proefritten met de Stralis trekkers, Eurocargo bakwagens en de “Van of the Year 2015” Daily bestelwagens. De Daily Hi-Matic kreeg opnieuw veel aandacht zoals eerder dit jaar tijdens het Salon in Brussel.
Er was ook een zeer interessante tentoonstelling van klantenvoertuigen in allerlei soorten configuraties. Een Assistentie Rally Truck van het Team De Rooy was ook te zien.
De Rally-Truck van het Gregoor Team (winnaar van de Lybian Rally 2014) was één van de grootste aandachttrekkers voor de bezoekers. Vanuit de Iveco Village kon iedereen de wagen aan het werk zien op de heuvels rondom de zandgroeve. Dit voertuig is gebouwd door Gregoor Bouwens (Iveco dealer in Herentals en Balen) op basis van een Iveco Trakker met Cursor 13 motor. De ”Race” versie ontwikkeld wel een vermogen rond de 1.000 pk’s met een koppel van niet minder dan 4.200 NM! Met vrije uitlaat is het geluid heel bijzonder.

Ook Jeep presenteerde een brede waaier van zijn 4x4 gamma: Grand Cherokee – Cherokee – Renegade – Wrangler Unlimited. De demoritten waren zeer overtuigend!
Animatie werd verder verzorgd door demo’s met de New Holland T8-tractor. Op zaterdag konden  bezoekers(via loting) een onvergetelijke vlucht maken met de IVECO-luchtballon boven de zandgroeve. De kinderen konden van het voertuig spektakel genieten maar ook plezier hebben in het springkasteel, de go-karts en het schminken. Tussendoor kreeg de barbecue en de bar ook de nodige aandacht.

Off Road Days

Off road Days

Off Road Days