Ga naar inhoud

Stralis & Trakker

Iveco Stralis Hi-Way, Hi Street of Hi-Road: de truck die u zoekt

     
     

Denk groots. De nieuwe Iveco Stralis is een uitstekende oplossing voor uw huidige en toekomstige transportbehoeften en biedt zo een brede en geïntegreerde waaier van functies om uw kosten te optimaliseren.

Dit is tevens het beste bedrijfsvoertuig in termen van efficiëntie en prestatievermogen:

  • Efficiëntie door de nieuwe Euro VI-motoren met HI-eSCR (zonder EGR), die voorzien zijn van technologie om de gebruikskosten te drukken
  • Prestatievermogen dankzij het alom gekende hoge koppel en vermogen van de motor.

De cabine van de nieuwe Stralis biedt een onmiskenbare stijl, een weergaloos comfort en technologie. In de nieuwe Iveco Stralis is alles speciaal ontworpen voor een betere levens-en werkkwaliteit: van het IVECONNECT-systeem tot de ergonomie voor de chauffeur, van de bedieningselementen tot de zetels, van de slaapzone tot de opbergvakken en van de materialen tot de kleuren.

Met het laagste brandstofverbruik in zijn klasse en zijn gemakkelijk toegankelijke servicetools biedt de nieuwe Iveco Stralis nu de grootste kostenefficiëntie over de volledige levenscyclus van het voertuig.

Om de Iveco Stralis brochure te bekijken klik HIER.

Voor de nieuwste accesoires voor de NEW STRALIS klik HIER.

Contacteer ons salesteam voor de beschikbaarheid en mogelijkheden.

 

Iveco Trakker Euro 6 Hi-Land, hoge betrouwbaarheid 

Productiviteit en veiligheid in extreme omstandigheden

Dankzij de nieuwe Iveco Trakkers wordt elke taak mogelijk. Een onoverkomelijke hindernis? Yes, they can. Een niet te overtreffen limiet? Yes, they can.

Het gamma van de Trakker Hi-Land van Iveco bezorgt u een beter en functioneler ontwerp waarmee u uw prestaties en betrouwbaarheid kunt verbeteren.

De Iveco Trakker Hi-Land werd ontworpen om in alle weersomstandigheden en op ieder soort terrein te werken – van onverharde wegen tot extreme off-road-omstandigheden – en dit met maximale veiligheid, comfort en productiviteit.

Dankzij zijn complete uitrusting en het uitgebreide gamma varianten is de Iveco Trakker Hi-Land voor iedere opdracht het juiste voertuig.

Voor de Iveco Trakker brochure klik HIER.

Een Iveco Trakker Hi-Land in uw bedrijf? Contacteer ons salesteam.